Veckans vägning

| Postat i: Allmänt
0
Den här veckan hade jag hoppats på att jag skulle ha gått ner 0.4 kg, gärna 0.5. 

Så när vågen visar -0.7 kg är jag mer än nöjd. Totalt -5.3 kg! 


Tonfisksallad

| Postat i: Allmänt
0
Jag snöar lätt in på en och samma måltid. Som nu - tonfisksallad med ris. Jag älskar't och skulle lätt kunna äta det till lunch i flera veckor. Varierad kost, räknas det om man kör varannan vecka tonfisk och varannan vecka keso, tro? 
 
I morse blev det en smoothie på "black forrest fruit" och kvarg. Helt okej, men ska nog testa att slänga i en halv banan nästa gång. 
 
 

Vatten & sömn

| Postat i: Allmänt
0
Vatten och sömn är två punkter i livet som jag behöver bli bättre på. Man skulle kunna säga att jag är periodare när det gäller vattnet. Ibland dricker jag "hur mycket som helst" och ibland nästan inget. Ska nog införskaffa mig en personlig flaska och se till att alltid ha den till hands. För det har jag märkt, att har jag en fylld flaska så får jag i mig mer. 
Får skriva upp det på torsdagens shoppinglista. 
 
Vad det gäller sömn så är det helt enkelt så att jag behöver lägga mig tidigare på kvällarna. Men det är ju SÅ skönt att sitta uppkrupen med en mugg te och titta på TV eller läsa en stund när barnen lagt sig och alla måsten är gjorda. Bara insupa lugnet som lagt sig för några timmar..