Upp till bevis!

| Postat i: Allmänt
0
Jag kommer även i fortsättningen att behålla fredagar som min vägningsdag, så i morgon är det upp till bevis. Dags att se om det hänt något på vågen eller måttbandet. Jag brukar vara dålig på det här med att mäta mig, men nu tog jag ETT mått, det över naveln, där jag tycker att jag är som tjockast. Borde kanske ha mätt på fler ställen, men njae.. Nu blev det inte så! 
 
 

Efter solsken kommer värsta regnet.

| Postat i: Allmänt
0
Idag blev det en kort promenad till lekparken där det grillades korv till lunch. Jag vet att det inte är ett bra alternativ, men jag åt den i alla fall utan bröd. 
Vi hann nätt och jämt grilla färdigt innan regnet sköljde över oss. Vi åt vår korv och sedan blev det kort promenad hem. 
Om sambon kommer hem i skaplig tid ska jag nog ta en liten promenad till kvällen med. 
 
Men innan dess lär det bli middag. Idag blir det favorit i repris - Västerbottenmuffins och till det har jag strimlat vitkål som jag blandat med vitlök, crème fraîche, salt & peppar. Så enkelt och så gott! 

Jag är tillbaka.

| Postat i: Allmänt, LCHF, MinResa
0
Jag har haft en liten bloggsvacka. Dels för att vardagen går så ruskigt fort att jag knappt hinner med det jag vill eller behöver göra och dels för att jag tycker att jag inte haft något intressant att blogga om. 
 
Men det innebär inte att jag lagt viktnedgången på hyllan. Jag har haft en minisvacka, men nu känner jag att jag är på banan igen. Med nytt tänk. 
Jag ska ge "LCHF" en ny chans ett tag och se hur jag mår. Trots allt är det väldigt skönt OCH enkelt att slippa hålla på att räkna kalorier hit och dit. 
Det som däremot inte är enkelt är omgivningen. Men de får väl bara stå ut med att jag tar lite extra grönsaker och sås till köttbiten (eller vad det nu må vara) istället för 2 potatisar. 
 
I dag har dagen sett ut så här:
 
Frukost: Fröknäcke med bregott och prästost
Mellanmål:Questbar
Lunch: Chorizo med coleslaw
Middag: Pizza på LCHF-botten, vitlöksbea och pizzasallad
 
Jag gjorde i ordning ostchips med jalapeno, efter tips från min kusin, att ha nu till mello. Men ärligt talat så orkar jag dem nog inte...